Elektriciteit Van den Abeele - verlichting
© SLV

Goede verlichting is een van de belangrijkste elementen in en rond je huis. Een ruimte kan nog zo mooi ingericht en afgewerkt zijn, zonder de gepaste verlichting krijg je niet het gewenste effect. Oriëntatieverlichting in de nachthal, stapverlichting langs de trap, sfeerverlichting in de woonkamer, puntverlichting (bv. om te lezen, breien, ...), verlichting van oprit of terras, ... geven je huis een absolute meerwaarde. Elektriciteit Van den Abeele staat je bij met professioneel advies en creatieve oplossingen.

ADVIES

Een goed en correct advies is een zaak van inleven in jouw project, smaak en wensen, budget, stijl, ... Met Elektriciteit Van den Abeele haal je advies op maat in huis. Met passende en eigentijdse lichtvoorstellen. Indien gewenst werk ik hiervoor (gratis en vrijblijvend) samen met professionele verlichtingsadviseurs. Dankzij de 5 unieke service garanties ben je zeker van een geslaagd resultaat.

PROFESSIONELE PLAATSING

Eenmaal je verlichtingskeuze gemaakt volgt een belangrijke volgende stap, de plaatsing. Het zou zonde zijn als je meerwaarde verloren gaat door een slechte plaatsing. Elektriciteit Van den Abeele garandeert een professionele plaatsing en een perfecte afwerking. Lees hier de feedback van andere klanten.

BEDIENING

Een mooie armatuur komt pas echt tot zijn recht met de juiste bediening. Met een druk op de knop (of vanaf je smartphone) de gewenste sfeerverlichting in je living of slaapkamer realiseren... het kan. Het is een kwestie van ideeën, van tijdig plannen, van techniek en van budget. Elektriciteit Van den Abeele volgt de technologische evoluties op de voet! Zo kan ik je steeds een gepaste oplossing voorstellen. Wist je dat al deze opties ook mogelijk zijn in oudere installaties? En zonder breken, kappen of slijpen!

TIP bij nieuwbouw, verbouwing of totaalrenovatie

Laat voor de start van de elektrische bekabeling een lichtplan opmaken. Zo voorkom je ontgoocheling en compromissen doordat aansluitingen niet op de juiste plaats zitten.

 

Checklist om het maximum uit je lichtplan te halen

Dé vraag die je zeker moet stellen aan je installateur over verlichting

3 gouden tips die je moet weten als je een nieuwe lamp koopt

Elektriciteit Van den Abeele