Elektriciteit Van den Abeele uit Melle, dé elektricien met 5 unieke service garantiesDat zeg ik niet zelf, maar wel mijn klanten! 

Lees de reacties van klanten of check de beoordelingen op onze Facebook pagina

Reviews op Google

Eliza Gabriël

5 out of 5 stars

posted een maand geleden

Vlotte service en super behulpzaam. Wim werd ons aanbevolen door een vriendin en ik kan nu al zeggen dat wij onze vaste technieker gevonden hebben!

Herman De Beukelaer

5 out of 5 stars

posted 2 maanden geleden

Vlotte service en altijd bereikbaar voor extra vragen rond bv. configuratie van de geplaatste systemen. Bij ons plaatste Wim zonnepannelen en een slimme Smappee laadpaal waar we super tevreden van zijn.

Erwin Lamot

5 out of 5 stars

posted 4 maanden geleden

Installatie zonnepanelen werd door Wim zeer vakkundig uitgevoerd. Vanaf het eerste contact was er een vorm vertrouwen. Alle deadlines werden correct gehaald.

Freya Vereeken

5 out of 5 stars

posted 5 maanden geleden

Erg vlot en zeer deskundig geholpen, met onze installatie van zonnenpanelen, en inductiefornuis (en aanpassing elektriciteitsnetwerk). Gedreven zaakvoerder, met uitstekende kennis, en heel erg stipt!

Steven de rocker

5 out of 5 stars

posted 8 maanden geleden

Wim is een zaakvoerder die waarmaakt wat je op zijn website terugvindt. Een specialist en topvakman pur sang. Uit onze eerste, verkennende gesprekken werd al snel duidelijk dat Wim een duidelijke visie heeft. Die vertrekt vanuit de klant en daarbij...

Reviews op Facebook