Elektriciteit Van den Abeele uit Melle, dé elektricien met 5 unieke service garantiesDat zeg ik niet zelf, maar wel mijn klanten! 

Lees de reacties van klanten of check de beoordelingen op onze Facebook pagina

Reviews op Google

Karen Van Huffel

5 out of 5 stars

Beoordeeld 6 maanden geleden

Heel tevreden van de communicatie met Wim, eerlijk, werkt heel proper en de ventilatie die hij heeft geïnstalleerd werkt ook heel goed. Ik zou hem zeker opnieuw vragen indien we hulp nodig hebben met elektrische werken.

Henrich STEENBRUGGE

4 out of 5 stars

Beoordeeld 6 maanden geleden

Wij zijn heel tevreden van de geleverde dienst. Wim is competent en efficient. Houdt zich aan de afspraken en rekent voor de dienst een correcte prijs aan.

Annelies Mortier

5 out of 5 stars

Beoordeeld 8 maanden geleden

Wij hebben met Wim Van den Abeele samengewerkt bij het oprichten van onze nieuwbouw. We zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de geleverde werken, de vlotte communicatie en de service na installatie. Een aanrader!

Katja De Clercq

5 out of 5 stars

Beoordeeld 9 maanden geleden

Duidelijke communicatie, goede prijs-kwaliteit, heel vriendelijke service. Een echte aanrader bij allerhande elektriciteitswerken!

Sarasa Sarasa

5 out of 5 stars

Beoordeeld een jaar geleden

Nadat mijn electricien het reeds 5 jaar liet afweten (door ziekte en uiteindelijk gestopt) ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe. Ik ben bij Wim uitgekomen. Offerte laten maken voor een paar wijzigingen in het huis en beslist om het door Wim te laten...

Reviews op Facebook

 

 

Deze website gebruikt technische en analytische cookies. Door onze site te gebruiken geef je de toelating om deze cookies in uw browser te plaatsen.