Na jaren ervaring bij enkele (grote) bedrijven tot op managementniveau, heb ik besloten om mij toe te leggen op mijn ware passie: elektrotechnisch installateur.

De bagage en know how van een jarenlange carrière, gecombineerd met permanente bijscholing en de onmisbare praktijkervaring maken van Elektriciteit Van den Abeele een betrouwbare partner. Met persoonlijk contact, 5 unieke service garanties, vakmanschap, kwaliteit, eerlijk en transparant.

Ik zoek steeds samen met jou naar de beste oplossing met oog voor je budget

Bovendien is een moderne elektrische installatie onlosmakelijk verbonden met energiezuinige toepassingen. En die lijn van duurzaamheid en ecologie trekken we door in ons beleid: milieuvriendelijke bestelwagen op CNG (aardgas), strikte scheiding van afvalstromen, drukwerk op ecologisch papier, …

Deze waarden vertalen zich in 5 unieke service garanties

Service garantiePersoonlijke aanpak
 Voorbespreking, ontwerp, uitvoering en oplevering door mijzelf

Service garantieAfspraak is afspraak
Ik maak concrete afspraken over startdatum en ingeschatte duur van de werken. En daar hou ik mij aan. Als er door onvoorziene omstandigheden toch iets tussen komt, dan verwittig ik je op tijd. Een vlotte communicatie vind ik vanzelfsprekend.
Je ontvangt een duidelijke en gedetailleerde offerte. En als er meerwerken nodig zijn, dan doe ik die uiteraard steeds in onderling overleg. Zo heb je geen onaangename verrassingen.

Service garantieProper en professioneel
Zie je er tegen op dat je hele huis onder het stof en het vuil zal zitten? Ik werk steeds met professionele machines met stofafzuiging. Op het einde van de dag zie je dat het werk gedaan is zonder dat je huis helemaal vuil is. Alle plaatsingen zijn volgens de regels van de kunst.

Service garantieEfficiënt
Mijn bestelwagen, materiaal en machines zijn optimaal georganiseerd zodat ik geen nutteloze tijd verlies met heen en weer lopen of zoeken naar het juiste gereedschap.

Service garantieEcologisch en duurzaam
Duurzame en ecologische oplossingen. Slimme toepassingen voor een rationeel energie verbruik, zonder dat je inboet aan comfort. Integendeel! En die lijn trek ik door: gebruik van duurzame kwaliteitsmaterialen, milieuvriendelijke bestelwagen op aardgas (CNG), strikte scheiding van afvalstromen, drukwerk op ecologisch papier, …

 

Elektriciteit Van den Abeele KNX Partner Elektriciteit Van den Abeele Rescert gecertificeerd installateurElektriciteit Van den Abeele Kies voor de elektrovakman