Dé elektricien in Gent met 5 unieke service garanties

 Je gaat bouwen, verbouwen of renoveren

Je gaat bouwen, verbouwen of renoveren. Gefeliciteerd met je beslissing! Nu nog een gepassioneerd vakman vinden uit het Gentse om de elektrische installatie af te stemmen op jouw wensen en behoeften. Elektriciteit Van den Abeele denkt met jou mee om je droomproject te realiseren. Ik geef concrete tips, creatieve oplossingen en handige suggesties om te zorgen voor een hoger comfort, een rationeel energieverbruik en meer veiligheid. Dankzij 5 unieke service garanties ben je zeker van een gedetailleerde en accurate offerte, een zeer goede opvolging vanaf het ontwerp tot de oplevering en een perfecte afwerking.

Je droomt van een nieuwe keuken of badkamer

Je gaat een nieuwe keuken of badkamer installeren en je zoekt een elektricien om de nodige aanpassingen te doen van de elektriciteit. Elektriciteit Van den Abeele uit Melle (vlakbij Gent) denkt met jou mee om je droomproject te realiseren. Dankzij 5 unieke service garanties ben je zeker van een elektrische installatie volledig afgestemd op jouw behoeften en perfect afgewerkt!

Je elektriciteit is afgekeurd

Je wenst een huis in het Gentse te kopen of verkopen, maar de elektriciteit is afgekeurd. Elektriciteit Van den Abeele is erin gespecialiseerd om de vereiste aanpassingen te doen zodat je elektrische installatie volledig conform is. Dankzij 5 unieke service garanties krijg je een duidelijk zicht op waar je aan toe bent.

Je zoekt een elektricien voor een klein werkje

Je kent het gevoel: had je hier nu maar een stopcontact, op deze plaats is het te donker, je hebt een lamp vervangen maar ze brandt nog steeds niet, je zou elektriciteit willen in je garage of tuinhuis, er hangt een stopcontact of schakelaar los uit de muur, je zou rookdetectoren willen, ... Nu nog een professionele elektricien vinden die uit de omgeving van Gent komt. Elektriciteit Van den Abeele voert ook de kleine werkjes met evenveel passie uit. Klanten gelukkig maken, daar doe ik het voor. En dankzij 5 unieke service garanties blijf je niet in onzekerheid wachten!

Een stroomstoring of de elektriciteit is uitgevallen, wat nu?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt of gehoord: er is ergens een verlies waardoor de elektriciteit om de haverklap uit valt, totaal onverwacht is er een kortsluiting,... Maar zoek maar eens een vakman die je snel uit de nood wil helpen.
Elektriciteit Van den Abeele helpt je graag verder. Ik help je niet alleen uit de nood, ik zoek steeds naar een structurele oplossing zonder je onnodig op kosten te jagen. Dankzij 5 unieke service garanties kan je rekenen op een degelijk resultaat.

Als enige in Gent en omstreken bied ik je 5 unieke service garanties waarmee jouw project gegarandeerd perfect afgewerkt wordt.