Elektriciteit Van den Abeele uit Melle, dé elektricien met 5 unieke service garantiesDat zeg ik niet zelf, maar wel mijn klanten! 

Lees de reacties van klanten of check de beoordelingen op onze Facebook pagina

Reviews op Google

Didier Van den Meersschaut

5 out of 5 stars

posted 4 maanden geleden

Correcte afhandeling van de voorbereidende werken voor keuring elektriciteit bestaand appartement en uiteindelijke keuring. Vriendelijk en correct.

Effi Van den Heede

5 out of 5 stars

posted in de afgelopen week

We zijn zeer tevreden. Wim is iemand die heel correct te werk gaat. Komt zijn afspraken na en is altijd stipt. Eerlijke en correcte prijzen. Een echte aanrader!

Jean-Paul Geautier

5 out of 5 stars

posted 8 maanden geleden

Uitstekende planning, service en uitvoering , alles tot in de puntjes verzorgd en uitgewerkt. Professioneel bezig op alle gebied

Riet Van Doorsselaere

5 out of 5 stars

posted 10 maanden geleden

Een geweldig service van een uitstekende vakman. Bedankt Wim. Een adres om te onthouden en door te vertellen

Tom Decroix

5 out of 5 stars

posted een jaar geleden

Wat een fantastische service. Ondanks laat op de avond gebeld voor een probleem, onmiddellijk geholpen zodat we terug elektriciteit hadden en dit alles voor een zeer scherpe prijs. Een echte aanrader voor wie een uitstekende vakman zoekt voor...

Write a review

Reviews op Facebook

Geert Rombaut
Geert Rombaut

out of 5 stars

posted 3 months ago

Zeer tevreden over het werk van Wim: duidelijke en correcte offertes, afspraken worden nagekomen, vakkundig werk en alles wordt pico bello achtergelaten. Zeker een aanrader.

Kevin Davina Hamelinck
Kevin Davina Hamelinck

out of 5 stars

posted 3 months ago

prima werk geleverd! En vriendelijk!

Dirk Vandamme
Dirk Vandamme

out of 5 stars

posted 7 months ago

Onze elektriciteitskast vervangen op een vakkundige manier. Een en al vakwerk. Bedankt !!!

Frank Geens
Frank Geens

out of 5 stars

posted 11 months ago

Beleefd, vriendelijk, stipt, en bovenal: vakkundig. Ik ben bijzonder goed geholpen geweest en ik heb duidelijke en verstaanbare uitleg gekregen. Correcte en eerlijke aanrekening. Frank, Gent.

Silke Nauwelaerts
Silke Nauwelaerts

out of 5 stars

posted 11 months ago

Prima werk geleverd, bedankt Wim!

Christophe Durand
Christophe Durand

5 out of 5 stars

posted one year ago

Ook voor een kleiner werkje kon ik rekenen op de diensten van Wim. Stipt, duidelijk en eerlijke service. Heeft het probleem snel opgelost en gelijk een aantal tips gegeven.

Christine Marchand
Christine Marchand

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Wij zijn meer dan tevreden over het werk dat Wim heeft geleverd! Hij werkt rustig en nauwgezet en zoals hieronder al vermeld: de timing klopt!

Yvette De Mulder
Yvette De Mulder

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Zeker 5 sterren waard ! Wim is een echte vakman. Prima service, nette afwerking, punctueel in zijn afspraken. Zeer tevreden. Een echte aanrader !

Nicolas Dubois
Nicolas Dubois

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Zeer tevreden blikken we terug op de uitgevoerde werken. Een correcte offerte werd nageleefd. Steeds zeer nette werkvloer zowel tijdens als na de werkzaamheden. Oog voor detail en grote flexibiliteit. En dan nog iets heel belangrijk: TIMING !!! Deze was ook op en top, wat we in deze sector niet...

Olivier Swyngedouw
Olivier Swyngedouw

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Wim is een toegewijd vakman! Duidelijk, begripvol, geduldig, uiterst bekwaam, minitieus (al vind ik zijn laserlijn nét iets te breed :D) en punctueel.

Hans Kindermans
Hans Kindermans

5 out of 5 stars

posted 2 years ago

Charlotte Ryheul
Charlotte Ryheul

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Heel tevreden ! Goed advies en correcte service. Zeker voor herhaling vatbaar!

Krystle Gaul
Krystle Gaul

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Sinds de offerte een uitstekende service gekregen met veel en duidelijke uitleg rond de nodige werken. Daarnaast ook voldoende keuzemogelijkheid om extra opportuniteiten in de offerte te laten opnemen. Een goede communicatie tijdens de werken en mooie afwerking en opruiming. Zeker een aanrader voor...

Ellen Vandamme
Ellen Vandamme

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Wim deed z'n werk met de nodige toewijding en vakkennis! Nog nooit zo'n nette en georganiseerde elektricien in huis gehad. Super tevreden!

Pieter Ollevier
Pieter Ollevier

5 out of 5 stars

posted 3 years ago

Uitstekende service en zeer correct!

 

 

Deze website gebruikt technische en analytische cookies. Door onze site te gebruiken geef je de toelating om deze cookies in uw browser te plaatsen.